De Rupsjes I en II

De groepen
Babygroep: De Rupsjes I is voor kinderen vanaf 10 weken tot 12 maanden. In deze groep kunnen baby’s vooral baby zijn. Er heerst rust, en regelmaat op de groep. Zij besteden ook veel tijd aan zorg en verzorging van de kinderen. Als de kinderen van Rupsje I, 1 jaar worden dan gaan zij naar onze dreumesgroep de Lieveheersbeestjes.

Baby-dreumesgroep: De Rupsjes II is voor kinderen vanaf 10 weken tot 2 jaar er heerst hier een huiselijk gevoel doordat de leeftijd gemixt is tussen 10 weken en 2 jaar de baby’s volgen het dagritme van thuis. Vanaf het 1e levensjaar wordt er al steeds meer thematisch gewerkt en volgen de kinderen het dagritme van de groep. Als de kinderen 2 jaar zijn gaan zij naar één van onze peutergroep de Kikkers.

Contact met ouders/verzorgers
Het contact met de ouders/verzorgers is in deze groepen erg belangrijk. Voor de opvang begint vindt er altijd een welkomsgesprek plaats. Hoe is het kind thuis? Wat vindt het kind fijn, wat niet? In het eerste jaar houden de pedagogisch medewerkers voor ieder kind een persoonlijk schriftje bij daarin schrijven zij de gebeurtenissen van een dag op. Ouders/verzorgers kunnen digitaal in dit schrift ook hun bijzonderheden, vragen of opmerkingen kwijt.

Afmelden
Wilt u uw kind afmelden?

  • MyChapp Kinderopvang (het ouderportaal)
  • E-mail: admin@elmo-kinderopvang.nl
  • Telefonisch: (0316) 340 200

Goed om te weten:

  • Flexibele opvang van 7:00 tot 18:30 uur
  • Luiers en eten (met uitzondering van voeding baby’s of special dieet) zijn in de prijs inbegrepen
  • Elke dag krijgen de kinderen vers fruit
  • Er is altijd een pedagogisch medewerker op de groep met kinder-EHBO diploma

Landelijk Register Kinderopvang
932582448

Brenda

Pedagogisch medewerker

Sabrina

Pedagogisch medewerker

Viella

Pedagogisch medewerker

Claudia

Pedagogisch medewerker