Onze medewerkers

img

Het ELMO-team bestaat naast onze pedagogisch medewerkers uit de directie, administratie, een zorgcoach, teamleiders en vrijwilligers. Nieuwsgierig wie onze pedagogisch medewerkers en vrijwilligers zijn? Ontmoet hen hier.

Monique / directeur

“Fantastisch om elke dag weer samen te mogen werken met zoveel enthousiaste collega’s die met hun ervaring en professionaliteit een belangrijke bijdrage leveren in de ontwikkeling van kinderen”

Jo-Anne

Manon

“Het leuke is de aandacht die je hier hebt voor de kinderen. Ieder kind is anders. Je bent hier echt met het individu bezig.”

Els / administratie

Suzanne

Janine

“Ik vind voor elk kind rust, reinheid en regelmaat belangrijk. En dat ze met plezier elke keer weer hier komen.”

Iris / zorg-coach

Petra

“Het mooiste is als de kinderen zich veilig voelen. Dan kun je alle kanten met ze op. Zonder veiligheid, ben je nergens.”

Monique C.

“ELMO is kleinschalig. Dat betekent korte lijntjes en meer betrokkenheid bij elkaar. Toen ik hier begon, vond ik het meteen fris en gezellig.

Laura / administratie

Sabrina

“Niet iedereen vindt de babygroep leuk. Ik wel. Ik voel wat een kind nodig heeft. Deze sensitiviteit heeft niet iedereen.”

Elles | locatie coördinator Herwen

“Wij zijn er om de kinderen goed op te vangen en een leuke dag te bezorgen. Ouders willen wij een prettig gevoel geven, zodat zij rustig kunnen gaan werken.”

Ashley

José

Maaike

Claudia

Joyce

“Bij ieder kind heb je een andere uitdaging, wat je hem of haar wilt leren. Dat vind ik absoluut het leuke.”

Ria

Agnes / vrijwilliger

“Ik kijk altijd uit naar de dinsdag. Eigenlijk ben ik er alleen voor de drukke momenten rond de lunch, maar vaak vertrek ik pas halverwege de middag. Ik heb echt het idee dat ik erbij hoor.” – vrijwilliger bij ELMO, lees ook het interview met Agnes

Thijs

Daniëlle

“Het leukste is dat je zoveel van de kinderen terug krijgt. Dat je aan ze ziet dat ze genieten. Dat ze het hier naar hun zin hebben.”

Viella

Lianne

Thea / vrijwilliger

Danielle R.

Melanie

Mariska

Anika

Elma

Brenda

Daan / facilitair